Blog de santa isabel times

El blog de sisè

Noticias super interesants

Blog aniversari

Escrito por santaisabeltimes 06-06-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

Demà és el nostre blog aniversari ho celebrarem dintre de poc.

La Cantania, tot un exit!

Escrito por santaisabeltimes 06-06-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

La Cantania va ser tot un exit, les entrades van volar i a la gent li va encantar. Ara a la classe de musica ja tornem a tocar la flauta i a fer examens per la resta de curs (nomes 16 dies).

LA MORT DE ROSARIO

Escrito por santaisabeltimes 06-06-2018 en NOVETATS. Comentarios (0)

Ens sentim molt tristes per informar la mort de la monitora de 6è la Rosario. Creiem que era molt propera a nosaltres per això es mereix un gran homenatge de par nostre. Em estat investigant i em preguntat a la Charo que li va passar ens va dir que ella es va despertar amb uns forts mals a l'esquena ella es preparava un cafè i va morir. Ella era una gran persona per això creiem que l'hem de recordar sempre. MAI OBLIDAREM A LA ROSARIO.

Felicitats Claudia!

Escrito por santaisabeltimes 06-06-2018 en EVENTS. Comentarios (0)


Els jocs florals de l'escola!

Escrito por santaisabeltimes 25-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

A la tarda vam assistir a un acte tota l'escola van fer entrega de premis de les narratives, els de 1r ens van llegir les descripcions sobre els personatges de la llegenda i els de segon van preparar uns contes que va llegir a l'acte. La guanyadora de 5è va ser la Maria Ribes, felicitats Maria. La segona ha sigut l'Arina Busquets i la tercera la Claudia Ripoll. Felicitats noies!