Blog de santa isabel times

El blog de sisè

Noticias super interesants

Torna la liga de fútbol ⚽️

Escrito por santaisabeltimes 08-04-2018 en ESPORTS. Comentarios (0)

El tercer trimestre torna la lliga de fútbol a la nostre escola despres de la victoria del Girona contra el Celta. Aquest trimestre moltes nenes de 5e s’han apúntat a la lliga. Esperem inpacients la final. En aquest blog anirem informant dels partíts a la seccio de esports. No us ho perdeu!

Una nova arribada!

Escrito por santaisabeltimes 07-04-2018 en NOVETATS. Comentarios (0)

Aquesta setmana podrem gaudir de l'arribada d'una nena nova. Es diu Linda i és de sang italiana. Començarà el dilluns a la classe de 5è. No parla ni castellà ni català. Sort que tenim a l'Alessandro que serà el nostre traductor oficial! Ens em enterat què es de l´equip Juventus, pobre Alessandro:( . Els alumnes de 5è estan molt emocionats, estan muntant regals per la seva arribada. Pròximament li farem una entrevista.

                                                                                                                                               Agraïments al Alessandro, gràcies!

Felicitats Alicia!

Escrito por santaisabeltimes 07-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)


Es suspen la marxa infaltil

Escrito por santaisabeltimes 07-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

La marxa infantil és suspèn per les pluges. Es posposa pel dia 22 d'abril. Hi ha persones que pel canvi de dates no podra assistir per tant també i haurà gent que es quedarà sense parella. Si algú es queda sense parella informeu-nos en els comentaris i intentarem buscar la millor parella per vosaltres. Pròximament us anirem informant sobre les noves parelles formades. La sorpresa va ser gran quan la gent es va adonar de què es posava pel dia 22 no pel 15. Els dorsals ja han sigut entregats, com cada any 5é anem seguits per nombre de dorsal per això serà més divertit! També felicitem a l'Alícia Álvarez guanyadora del concurs del dibuix de la samarreta de la marxa!!!

Benvolguts!

Escrito por santaisabeltimes 07-04-2018 en NOVETATS. Comentarios (2)

Hem creat aquest blog setmanal perquè pugueu estar al dia de les novetats de la nostra escola. És un blog pel nostre curs on s'escriuran articles sobre esport, excursions, novetats, entrevistes i moltes  coses mes. Esperem que us agradi!!!