Blog de santa isabel times

El blog de sisè

Noticias super interesants

Els jocs florals de l'escola!

Escrito por santaisabeltimes 25-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

A la tarda vam assistir a un acte tota l'escola van fer entrega de premis de les narratives, els de 1r ens van llegir les descripcions sobre els personatges de la llegenda i els de segon van preparar uns contes que va llegir a l'acte. La guanyadora de 5è va ser la Maria Ribes, felicitats Maria. La segona ha sigut l'Arina Busquets i la tercera la Claudia Ripoll. Felicitats noies!

Moltes felicitats Marc

Escrito por santaisabeltimes 25-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)


La Cantania

Escrito por santaisabeltimes 25-04-2018 en EVENTS. Comentarios (0)

S´apropa la data de la Cantania de 2018 i ja ens estem preparant amb els complements per el 17 de maig. Moltes persones ja tenen la samarreta verda i altres prsones no la han trobat encara la samarreta. Nosaltres recomanem anar a La Fabriqueta on ahir les vem demanar i arribaran dintre de molt poc temps, tenen moltes tonalitats de verd. Les corones, els pompons, els shackers i els ponchos ja estan a punt. Serà genial!!!

Dues opinions diferents!

Escrito por santaisabeltimes 25-04-2018 en PROPOSTAS. Comentarios (2)

Unes companyes volen proposar a la MªReina que i hi hagi uns dies que no fagi falta portar uniforme. Hi ha gent que li sembla una bona idea perquè així tothom podrà tenir el seu estil, però a la vegada hi ha gent que creu que és millor portar uniforme, ja que així ningú es pot burlar del que portes perquè tothom la porta igual.

És suspèn la reunió del consell d'Infants!

Escrito por santaisabeltimes 21-04-2018 en CONSELL D'INFANTS. Comentarios (0)

La reuniódel 18 d'abril del consell d'Infants haquedat suspesaesposposapel dia 2 de maig. Recordeu que si teniu una idea sobre el reciclatge en la nostra ciutat informe a la Simona i a l'Ainoa intentarem proposar-la i ser implicada a la ciutat.